CLEAN LEAN PROTEIN ČOKOLÁDA- 25g - 1 dávka

Čistý, ľahko stráviteľný, európsky proteín.  Získavaný vodnou extrakciou.
Hypoalergénny, bez lepku, bez laktózy, vegan a Paleo.

Variant:
3,30 €
Dostupnosť: Skladom (6 ks) Vypredané Vypredané Vypredané Vypredané Vypredané Zvoľte variant
Možnosti doručenia
Kód: 1464/JED 1464/PRE/30 1464/PRE/45 1464/PRE/60 1464/PRE/75 1464/PRE/90 Zvoľte variant
CLEAN LEAN PROTEIN ČOKOLÁDA- 25g - 1 dávka

Podrobný popis

Prémiový európsky hráškový proteín.

Úplne prírodný, 100% rastlinný a bez alergénov *.

Clean Lean Proteín má vysoký obsah rastlinného proteínu.

• Obsahuje 73% až 83% proteínu (podľa príchute)

• Ľahko sa trávi, má 98% vstrebateľnosť

• Naviac výborne chutí

• Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny

• Žiadne výplne, konzervačné látky alebo pridaný cukor,
je sladený prírodným sladidlom steviol glykozid

• * Bez lektínu, bez lepku, bez sóje, bez mlieka, bez GMO, hypoalergénne,
pre vegánov i Paleo diétu • Hrach je vypestovaný vo Francúzsku a spracovaný v Belgicku

• Získavanie vodné extrakciou Ľahko sa trávi a vstrebáva.

Pomocou extrakcie na vodnej báze je odstránený lektín a zároveň chuť hrachu.
Žiadne pocity nadúvania. Je zásaditý, s pH 7,8 podporuje rovnováhu vo vašom tele.

Komplexný proteín pre regeneráciu a energiu.

Obsahuje všetkých deväť esenciálnych aminokyselín.

Clean Lean Proteín má zvlášť vysoký obsah glutamínu,

ktorý má význam pre obnovu svalovej hmoty po cvičení a prevenciu jej straty počas starnutia.


Použitie:
Pridajte dve odmerky (25 g) do shakera, ktorý obsahuje 350 ml vody (podľa vašej chuti), alebo rastlinného mlieka a riadne pretrepte.

ČOKOLÁDA (obsahuje 75% proteínu)

Nutričné ​​informácie v 100 g:
Energetická hodnota. 1695 kJ / 405 kcal Bílkoviny. 75,2 g Tuky. 8,6 g Z toho nasýtené mastné kyseliny. 2,3 g Sacharidy. 4,7 g Z toho cukry. 0,2 g Vláknina. 1,7 g Soľ. 1,9 g
Zloženie:
100% hrachový proteínový izolát
kakaový prášok
aróma prírodného pôvodu: čokoláda,
aróma prírodného pôvodu: vanilka
sladidlo prírodného pôvodu: steviol glykozid
morská soľ

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: